فرز بادی

  • از تا
    • آینهل_Einhell
    • بادی
    • فرز انگشتی

1 عدد
ناموجود فرز انگشتی بادی مدل DSL250-2 آینهل

حداکثر فشار: 6 بارحداکثر نیروی چرخشی: 0.25 کیلوواتمصرف هوا: 113 لیتر بر دقیقهسرعت در حالت بی باری: 22000 درو در دقیقهوزن دستگاه: 4.41 کیلوگرمکیفیت تول..

قیمت تک
1 عدد
ناموجود فرز انگشتی بادی مدل DSL250-2 آینهل

حداکثر فشار: 6 بارحداکثر نیروی چرخشی: 0.25 کیلوواتمصرف هوا: 113 لیتر بر دقیقهسرعت در حالت بی باری: 22000 درو در دقیقهوزن دستگاه: 4.41 کیلوگرمکیفیت تول..

فرز انگشتی بادی مدل DSL250-2 آینهل

582,000 تومان 582,000 تومان
قیمت تک
نمايش 1 تا 1 از 1 (1 صفحه)
فرز بادی

ابزارآلات و محصولات پنوماتیک یا به عبارت دیگر ابزارآلات بادی از آن دسته وسایلی هستند که در گذشته طرفداران زیادی نداشتند اما با گذشت زمان و آگاهی بیشتر صاحبان مشاغل از مزایای این ابزارآلات قدرتمند ، رفته رفته استفاده از آنها به قدری رایج شد که حتی در بعضی منازل نیز مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه با توضیحاتی از فرز های بادی و انواع مختلف آن همراه شما هستیم.

فرز بادی چیست؟

از دیگر ابزارآلاتی که از طراحی موتور پنوماتیک بهره مند شده اند میتواند به فرز های بادی اشاره کرد. این دستگاه کارایی گسترده ای در امور خدماتی، تولیدی و تعمیراتی دارد و بیشتر در چنین پروژه هایی از آن استفاده میشود. علت استقبال اکثر کارگاه ها از فرز های بادی به این علت است که قیمت پایین تری نسبت به نوع برقی خود دارند و موجب حوادثی همچون ایجاد حریق و برق گرفتگی نمیشوند.




بیشتر بخوانید: عینک ایمنی

انواع مختلف فرز بادی :

از فرز های بادی بیشتر در پروژه هایی مانند برش کاری ، صاف کاری ، تمیز کاری و در برخی موارد  برای تیز کردن سطوح فلزی از آن استفاده میشود، البته با توجه به موارد استفاده از فرز بادی باید از دیسک مرتبط با آن استفاده کرد، به طور مثال برای صاف کردن سطح کار باید از دیسک های فرچه ای استفاده شود و یا برای بریدن اجسامی مانند کاشی، از دیسک های الماسی استفاده میشود. از محبوب ترین فرز های بادی میتوان گزینه های زیر را معرفی کرد :

فرز های مینیاتوری 

فرز های  مینیاتوری رو میتوان از زیر گروه فرز های انگشتی دانست. این دستگاه اندازه کوچک تری نسبت به فرز های انگشتی دارد و از دور موتور کمتری نیز برخوردار است. این خصوصیات باعث میشود فرز مینیاتوری در اموری که نیازمند ظرافت و دقت بالاتری هستند، گزینه ای درخشان و کارامد به حساب می اید. 




فرز های انگشتی

فرز انگشتی بادی یک نوع کوچک تر از فرز های بادی محسوب میشوند، که موتور دستگاه درون خود آن تعبیه شده است. فرز انگشتی در دو مدل به صورت گلو کوتاه و گلو بلند ساخته میشود. فرز های انگشتی از نوع گلو کوتاه برای استفاده در مکان های مختلف طراحی شده اند و رایج تر هستند، این در حالیست که از فرز های نوع گلو بلند بیشتر در مکان هایی که کاربر قابلیت مانور محدود تری نسبت به سطح کار دارد استفاده میگردد. از فرز انگشتی بادی در زمینه هایی مثل طراحی و حکاکی بر روی سطوح چوبی ، یخی و فلزی، ایجاد سوراخ و شیارکاری در سطوح فلزی و همچین در تعمیرات خودرو از آن استفاده میشود.


فرز انگشتی بادی بهتر یا فرز برق؟

قبل از هر چیز باید خاطر نشان کرد ابزارآلات برقی نیز بسیار کارمد و فوق العاده هستند اما خصوصیاتی که در ادامه بیان میکنیم میتواند شما را در خرید محصولی بهتر یاری کند.

1- ظرافت و دقت بالا

فرز های انشگتی برقی ، با توجه به طراحی ساخت آنها و منبع انرژی مورد نیاز خود، ابزاری قدرتمند و پر انرژی هستند و اجازه انجام اموری که نیازمند دقت و کنترل بیشتری هستند را به کاربر نمیدهند، به همین دلیل از فرز های انگشتی بادی هم در زمینه تعمیرات و هم در زمینه طراحی و کار های هنری استفاده میشود.

2- چرخش در دقیقه دستگاه (RPM)

بالاتر اشاره کردیم که ابزارآلات برقی قدرتمند تر از نوع بادی خود هستند، این امری درست است اما در زمینه سرعت باید به این موضوع توجه کرد که فرز های برقی جثه ای بزرگتر از فرز های بادی دارند ، همین امر سبب میشود که فرز های بادی سرعت بیشتری نسبت به آنها داشته باشند. سرعت فرز های انگشتی بادی به طور کل بین پانزده هزار تا سی هزار RMP است.


منبع تغذیه

یک تفاوت بدیهی بین این دو نوع ابزار انرژی مصرفی آنهاست، فرز های برقی و شارژی تنها با انرژی برق کار میکنند و ابزارآلات بادی انرژی خود را از کمپرسور های هوا تامین میکنند. برقی بودن و قدرت زیاد فرز های برقی موجب داغ کردن دستگاه میشود و الزاماً دستگاه باید پس از هر چند دقیقه استفاده خاموش شود تا به دمای نرمال برسد، ولی فرزهای بادی میتوانند ساعت ها بدون وقفه کار کنند و این به سرعت بخشیدن در انجام پروژه ها کمک شایانی میکند.




بیشتر بخوانید: ابزارآلات شارژی


مزایا و معایب

فرز های بادی نیز مانند هر محصول دیگری دارای یک سری نقاط ضعف و نقاط قوت است که در ادامه آنها را شرح میدهیم.

فرز های بادی به علت استفاده از مخازن هوای فشرده دارای ایمنی بالاتری هستند و میتوانند مدت زمان بیشتری را بی وقفه در حال استفاده باشند، ابزارآلاتی نسبتا سبک هستند و در مقایسه با فرز های برقی قیمت پایین تری دارند.

در مقابل ، کمپرسور هوای دستگاه در برخی موارد میتواند هزینه بر باشد ، همچنین دستگاه به بررسی و مراقبت مداوم نیاز دارد زیرا در برابر رطوبت و خشکی قطعات، بسیار آسیب پذیر میشود، از این رو نیازمند روغن کاری و استفاده از فیلتر های رطوبت گیر و بررسی آنها در بازه زمانی های مشخص امری الزامیست.


نتیجه گیری

در این مقاله سعی کردیم از ابزارآلات بادی یعنی فرز بادی و انواع مختلف فرزهای بادی و خصوصیات آنها را مورد بررسی قرار دهیم، همچنین تلاش شد تا موارد کاربرد هرکدام و تفاوت های اصلی بین فرزهای بادی و فرز های برقی و شارژی مورد تحلیل قرار بگیرد تا شما بتوانید در خرید های خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق وب سایت با مراجعه به صفحه تماس با ما با کارشناسان ما در ارتباط باشید.


مقایسه کالا (0)

تماس با ما

تلفن : 02166347589 -02166344825

پست الکترونیک:info@vipabzar.com

تهران خیابان امام خمینی جنب بیمارستان سینا کوچه شهید میرزایی پلاک 30 پاساژ محسن طبقه سوم واحد 60 (امکان خریدحضوری کالاوجودندارد)

  • نماد ساماندهی
  • logo-samandehi
جدیدترین های Vipabzar در نرم افزار موبایل نسخه اندروید 

دانلود نسخه اندروید

دانلود نسخه آیفون

تمامی حقوق محفوظ می باشد