ویژگی ها و مشخصات دریل 10 آچاری DWT مدلBM04-10C :-توان 450وات واقعي-مجهز به شستی چپگرد-راستگرد .-دارای سه نظام آچار خور با کیفیت10میلیمتر .-مجهز به شس..
ویژگی ها و مشخصات دریل 10 آچاری DWT مدلBM04-10C :-توان 450وات واقعي-مجهز به شستی چپگرد-راستگرد .-دارای سه نظام آچار خور با کیفیت10میلیمتر .-مجهز به شس..
قطعا در هر خانه ای دریل یک ابزار ضروری به شمار میرود . دریل ها انواع مختلفی مانند دریل برقی و شارژی را دارا می باشند. که دریل برقی عمدتا برای سوراخ کردن و دریل شارژی عمدتا برای باز و بسته کردن پیچ به کار می روند. همان طور که گفته شد دریل برقی انواع مختلفی دارند که بر اساس ولتاژ , برند و طول سیم دسته بندی می شوند که شما می توانید مطابق با نیازتان یکی از انواع آن را خریداری نمایید. لیست قیمت دریل برقی خانگی در بالا آمده است.
مته های مختلف با فطر های متفاوت برای دریل برقی خانگی وجود دارد که هر کدام از آنها کاربرد خاص خودش را دارد.
قطعا دریل ها جزء یکی از پر کاربردترین تجیات و لوازم کار می باشد . به طوری که در هر کارگاهی هرچند کوچک می توان انواع آن را مشاهده کرد. کاربر دریل برقی خانگی باعث شده است که داشتن یکی از آن در هر خانه یک امر ضروری باشد.
دریل برقی وسیله ای است که عمدتا برای سوراخ کردن سطح های چوبی، بتنی و ... مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته دریل ها فقط برای سوراخ کردن مورد استفاده قرار می گرفتند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از قطعات گردبر، عمودبر و ... می توان از دریل برای کاربردهای دیگری هم استفاده نمود.
همان طور که گفته شد دریل برقی خانگی دارای انواع بسیار زیادی می باشد که کاربرد های متفاوتی دارند. موضوع مهمی که در خرید دریل برقی وجود دارد مدل و برند آن است. همیشه در لوازم برقی دقت داشته باشید که برند های اصلی را خریداری نمایید. در لیست بالا بهترین برند های دریل برقی مانند ماکیتا(makita) , بوش (Bosch) , هیوندای(Hyundai), ادون(EDON), توسن(TOSAN) , پوکا(PUKKA) , کرون(CROWN) , متابو(METABO) , رابین(RABIN) , دیوالت(DEWALT) , رونیکس(RONIX) , آ.ا.گ(AEG) , ای پی ان(APN) , محک(MAHAK) , یوز(YOOZ) و ... موجود می باشد .
دریل برقی دارای انواع مختلفی می باشد. از جمله آنها می توان به دریل ساده , دریل چکشی , دریل گیربکسی , دریل همزن , دریل پیچ گوشتی, دریل گیربکسی چکش دار, دریل پیچ گوشتی ترمزدار, دریل ستونی , دریل سرکج اشاره کرد. هر کدام از دریل های گفته شده دارای کاربرد های خاص خودشان هستند.
مهم ترین چیز در انتخاب دریل برقی این است که از خودتان بپرسید دریل را برای چه نوع کاری می خواهید. دریل برقی براساس کاربرد به چهار نوع خانگی, عمومی صنعتی, تاسیسات, ساختمانی تقسیم می شود. که کاربرد مورد نظرتان را می توانید از قسمت فیلتر انتخاب نمایید و کار انتخاب دریل برقی را راحت تر انجام دهید.
دریل ها را می توانیم بر اساس توان هم تقسیم کنیم که میزان قدرت آنها را نشان می دهد. دریل های برقی از 230 وات تا 2500 وات در محصولات بالا موجود می باشد. که براساس کاری که می خواهید و سنگینی کار می توانید یکی را انتخاب نمایید.
هرچه میزان وات و طول سیم در یک برند افزایش می یابد قیمت دریل برقی خانگی هم افزایش می یابد.
قبل از خرید دریل برقی خانگی حتما سراغ جدیدترین دریل های برقی را بگیرید زیرا هر دریل جدیدی که وارد بازار می شود قطعا امکانات بیشتری نسبت به نسخه های قدیمی تر دارد. ما در وی ای پی ابزار سعی می کنیم جدیدترین کالاهای بازار را ارائه کنیم.
دریل های برقی جدید عمدتا کاربرد راحت تری نسبت به نسخه های قدیمی تر دارند و کار با آنها ساده تر می باشد.
تمامی حقوق محفوظ می باشد