این نوع سشوار همان طور که از نامش پیداست از برق به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. معمولاً محدوده حرارتی در این نوع سشوار در حدود 600 تا 1000 درجه سانتی گراد است و این دما می تواند قابل تنظیم و متغیر باشد.
در برخی مواقع نیز به دلیل عدم دسترسی به برق و یا نیاز به حمل و جا به جایی ابزار، کاربر نمی تواند از نوع برقی این دستگاه استفاده کند. به همین علت از سشوار صنعتی شارژی که با کمک باتری روشن می شود کمک می گیرند. در واقع کاربرد سشوار صنعتی شارژی در صنعت به مراتب بیشتر از کاربرد سشوار صنعتی برقی است.
انواع کاربرد سشوار صنعتی
برخی از مهمترین روش های کاربرد سشوار صنعتی به شرح زیر است:
1.خم کردن لوله های پلاستیکی
2.حرارت دهی
3.وکیوم یا هواگیری
4.صیقل دادن در مدارهای الکتریکی
5.تمیز کردن سطوح فلزی زنگ زده
6.کاربرد در صنایع بسته بندی
7.پاک کردن چسب های صنعتی
8. کندن روکش سطوح مختلف نظیر جدا کردن رنگ از دیوار و یا کفپوش
9.جدا کردن چسب و استیکر در صافکاری اتومبیل
10. لحیم کردن
11.دودی کردن شیشه خودرو
12. چسباندن ورقه ها و نوارهای پلاستیکی
13.یخ زدایی لوله های تجهیزات سرمایشی
به علاوه اگر بخواهید رنگ روی دیوار را جدا نمایید، یک سشوار حرارتی بسیار مفید خواهد بود. رنگ در اثر حرارت به شکل تاول روی سطح ور می آید و به راحتی با دست از سطح جدا می شود. برای جدا کردن بتونه همین روش قابل اجراست، با کمک حرارت سشوار حرارتی بتونه نرم می شود و به راحتی از سطح کار قابل جدا کردن است؛ در حالی که اگر این کار را با قلم و چکش انجام دهید احتمالا سطح کار آسیب خواهد دید.
از دیگر کاربرد سشوار صنعتی چسباندن نوارهای جلا و ورقه های پلاستیکی بر روی لبه های قوس دار است؛ همچنین با کمک تفنگ های حرارتی میتوان کف پوش وینیلی آسیب دیده کف خانه را تعویض کرد بدون آنکه به کف پوش های مجاور آسیب وارد شود. سشوارهای صنعتی برای یخ زدایی هم کاربرد دارند، از برفک یخچال تا شیرآلات و لوله های یخ زده؛ همه را می توان با حرارت دهی مناسب آب کرد. برخی سشوارهای حرارتی به همراه متعلقاتی ارائه می شوند که امکان تمرکز و هدایت حرارت را برای کاربردهای مختلف فراهم می آورند.در وی آی پی ابزار انواع مختلف سشوارصنعتی از برندهای معتبر در دسترس و موجود میباشند.